På denne side kan du finde en Undo Kør rabatkode som lige nu giver dig 1 måned gratis bilforsikring. Hvis du leder efter en rabatkode til Undo’s Indbo, ulykke eller rejseforsikring, så kig her i stedet.

I starten af 2021 kom der en ny bilforsikring. Nemlig Undo Kør Forsikring. Forsikringsselskabet Undo tilbyder også indbo- og ulykkeforsikringer mv.

Undo Kør fungerer ved at man starter med et Undo test drive. Efter 1-2 uger fortæller appen dig så, hvordan du kører. Den måler ens topfart, hastighed i sving, acceleration og bremsning. Jo bedre du kører, jo billigere bliver forsikringen. Det smarte ved Undo Kør er, at du har alt lige ved hænderne. Du har et tydeligt overblik over din dækninger og du kan nemlig skifte, vælge flere eller fjerne nogen. Og hvis du har brug for hjælp, kan du altid chatte med en medarbejder direkte i appen.

Jeg har personligt haft Undo Kør som min bilforsikring, og det virker super godt. At være ung mand er ikke særlig fedt når man skal have en bilforsikring. Det er som regel en meget dyr forsikring man får tilbudt. Den billigste jeg kunne finde før var fra Tryg Forsikring og kostede det dobbelte! Men ikke nok med det, så er min selvrisiko blevet billigere og jeg har fået flere dækninger inkluderet. Og den måde det faktisk fungere på er, at de har et samarbejde med Tryg. Så man får en smart app, men bliver også en del af Tryg som har mange års erfaring. Og hvert år giver de en procentdel af deres indtjening ud til gode formål.

Lækker App Med Undo Kør

Ja, jeg elsker en godt designet app. Undo Kør har en ret overskuelig app som har et nice design. Jeg synes ikke den ser ligeså godt ud som Hedvigs, men den nærmer sig derhenne af. Vi lever i 2023 og når man har en forsikring som kun er tilgængelig via app, så skal den app også være nydelig og brugbar. Og det må man altså sige at Undo’s er. Både den til bilforsikring og deres almindelige.

Der er altså mange fede ting ved dette bilforsikringsselskab, og om lidt vil du få din Undo Kør rabatkode. Og med den vil du få to måneder helt gratis. Det lyder da meget lækkert, ikke? Men nu vil jeg fortælle om noget jeg var ude for med min bil.

Undo Kør Dækkede En Ny Rude

Jeg var faktisk ude for en skade jeg ikke kunne gøre så meget for. Jeg havde nemlig fået et stenslag i min bil som jeg ikke havde lagt mærke til. Og fordi der var frost grader udenfor, så udviklede det sig til en større revne. Og det resulterede i, at man ikke bare kunne fikse det med noget specielt lim, men man skulle i stedet have skiftet hele ruden. Heldigvis blev det løst nemt, hurtigt og gratis. Jeg havde nemlig tilvalgt ingen selvrisiko på glasskader i Undo Kør appen og fik det derfor lavet kvit og frit. Det synes jeg var en virkelig god oplevelse. Jeg skrev blot inde i appen omkring skaden, uploaded nogle billeder og så fik jeg et link hvor jeg kunne gå ind og bestille en tid til et rudeskift.

Så ja, jeg kan klart anbefale Undo Kør. Det er måske ikke til alle, men alle som kan lide tech og gerne vil have en smart forsikring. Jeg synes i hvertfaldet, at det er smart man skal betale alt efter hvordan man kører. Og hvis man så kører godt, så skal man betale mindre. De får desuden gode anmeldelser på Trustpilot.

Få 1 måned gratis bilforsikring med denne Undo Kør rabatkode. Du skal bare huske at bruge denne rabatkode ved tilmeldelse.

Rabatkode: “QQI393”

Psst.!

Synes du det var fedt med en Undo Kør rabatkode? Og vil du gerne have flere gode tips og tricks, og flere rabatkoder? Så husk at tjekke rabatkode sektionen ud på dette website. Det kan du gøre lige her!


Mikkel Bendix

Mikkel Bendix

Mikkel er en kommunikations interesseret person, som har erfaring med film/tv, hjemmesider, fotografering og digitale medier. Han studerer Film/TV på NEXT KBH.

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *