Med denne Hedvig Forsikring rabatkode kan du spare 10kr ekstra hver måned, men også meget mere, da den sikkert er billigere end din nuværende forsikring.

Hvis du også er vild med moderne og banebrydende digitale produkter, så burde dette helt klart være noget for dig. Ligesom med bankindustrien som har set ud på den samme måde i mange år (hvor Lunar Bank har været med til at skubbe til tingene), så er det også meget det samme mht. forsikringsindustrien. Men det prøver Hedvig Forsikring at skubbe til. Det virkelig positive ved disse slags tech virksomheder er, at de som regel ligger 20-30% billigere end markedet.

Hedvig Forsikring er en helt nyt digitalt forsikringsselskab som tilbyder indboforsikring, husforsikring ulykkesforsikring og rejseforsikring. Når man er tilmeldt, fungerer det hele over en smart app, hvor man får hurtig hjælp og kan få et overblik over ens forsikringer. Da forsikringsselskabet er digitalt, kan de spare en masse udgifter de ellers måtte have. Derfor kan du spare en del i forhold til andre forsikringsselskaber. Desuden reklamerer de med, at de er meget generøse og at der er mere inkluderet i standard pakken end hvad deres konkurrenter tilbyder.

Desuden får de rigtig gode anmeldelser på Trustpilot og App Store. Og mange folk kan anbefale dem.

Og hvis man er studerende lige som jeg er, kan man få en attraktiv indboforsikring til kun 149kr pr. måned. Det er med en selvrisiko på kun 500kr og dækker alt det en normal indboforsikring dækker, men også mere til. Bl.a. også skærmskift og cykeltyveri. Og de dækker endda droner. Så hvis du er ligesom mig og har sådan en, så behøver du ikke en separat forsikring, da de også dække dette. Det er jo bare mega godt.

Hedvig Forsikring Donerer overskud til velgørenhed

Noget andet helt vildt fedt med Hedvig er, at hvis de får overskud sidst på året, så donerer de, de resterende penge af fællespuljen til velgørenhed. I praksis betyder det, at de tager 25% af det kunderne betaler og bruger på at forbedre brugeroplevelsen og så de sidste 75% til fællespuljen som er den pulje man får noget udbetalt fra, hvis man er kommet til at ødelægge noget. Og hvis der så er penge til overs, går de til Milkywire som er en platform hvor aktører og organisationer kæmper i kampen mod klimaforandringer. Og det er en rimelig fed ting at støtte.

Ikke det eneste digitale forsikringsselskab

Hedvig er ikke alene om at prøve at skubbe gang i udviklingen inden for forsikringsselskaber. Der findes nemlig også et andet meget populært forsikringsselskab: Undo Forsikring. De tilbyder ligesom Hedvig også indboforsikring og ulykkeforsikring. Dog kan man her vælge hvad man vil have inkluderet helt specifikt. Og på den måde også få det billigere, hvis det ikke er alt man vil have med. Dog fandt jeg ud af, at hvis man vælger alle tilvalgene, så man får samme produkt som Hedvig Forsikring, er de en smule dyrere. Men hvis man leder efter en god bilforsikring, så kan jeg varmt anbefale Undo Kør Forsikring, som er en del af Undo, men hvor de tilbyder bil forsikringer. Her får du det også til en virkelig skarp pris.

Lige nu kan du spare 10 kr hver måned (for evigt!), hvis du blot husker at bruge denne Hedvig Forsikring rabatkode når du tilmelder dig på deres hjemmeside.

RABATKODE: “BENDIX”

Hedvig Forsikring rabatkode
Hedvig har virkelig et flot appudseende.

Psst.! 

Synes du det var fedt med en Hedvig Forsikring rabatkode? Og vil du gerne have flere gode tips og tricks, og flere rabatkoder? Så husk at tjekke rabatkode sektionen ud på dette website. Det kan du gøre lige her!


Mikkel Bendix

Mikkel Bendix

Mikkel er en kommunikations interesseret person, som har erfaring med film/tv, hjemmesider, fotografering og digitale medier. Han studerer Film/TV på NEXT KBH.

1 Kommentar

Undo Kør Rabatkode: Få 2 Måneders Gratis Bilforsikring Med Undo Kør Forsikring - Maja & Mikkel · oktober 10, 2022 kl. 16:19

[…] Kør har en ret overskuelig app som har et nice design. Jeg synes ikke den ser ligeså godt ud som Hedvigs, men den nærmer sig derhenne af. Vi lever i 2022 og når man har en forsikring som kun er […]

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *