Med denne Undo Forsikring rabatkode kan du spare 10kr ekstra HVER måned, men også meget mere, da den sikkert er billigere end din nuværende forsikring.

Hvis du også er vild med moderne og banebrydende digitale produkter, så burde dette helt klart være noget for dig. Ligesom med bankindustrien som har set ud på den samme måde i mange år (hvor Lunar Bank har været med til at skubbe til tingene), så er det også meget det samme mht. forsikringsindustrien. Men det prøver Undo Forsikring at skubbe til. Det virkelig positive ved disse slags tech virksomheder er, at de som regel ligger 20-30% billigere end markedet.

Undo Forsikring er en helt nyt digitalt forsikringsselskab som tilbyder indboforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring og rejseforsikring. Når man er tilmeldt, fungerer det hele over en smart app, hvor man får hurtig hjælp og kan få et overblik over ens forsikringer. Da forsikringsselskabet er digitalt, kan de spare en masse udgifter de ellers måtte have. Derfor kan du spare en del i forhold til andre forsikringsselskaber. Desuden reklamerer de med, at de er meget generøse og at der er mere inkluderet i standard pakken end hvad deres konkurrenter tilbyder.

Desuden får de rigtig gode anmeldelser på Trustpilot og App Store. Og mange folk kan anbefale dem.

Og hvis man er studerende lige som jeg er, kan det være fedt lige at spare noget ekstra. Forsikringen kommer med en selvrisiko ned på kun 500kr og dækker alt det en normal indboforsikring dækker, men også mere til. Bl.a. også skærmskift og cykeltyveri. Og de dækker endda droner. Så hvis du er ligesom mig og har sådan en, så behøver du ikke en separat forsikring, da de også dække dette. Det er jo bare mega godt.

Eget af Tryg

Noget andet helt vildt fedt med Undo Forsikring er, at de er eget af Tryg. Det betyder de har super meget styr på det de laver. Og så giver de årligt 6% tilbage af de betalte beløb for forsikringer til deres kunder. Desuden donerer de mange penge til velgørenhed. Alt dette kan man læse meget mere om her.

Ikke kun indbo

Undo Forsikring tilbyder også en bilforsikring som er super god. Hvis man er interesseret i at læse mere om det, har jeg skrevet en masse om det her: Undo Kør Forsikring.

Lige nu kan du spare 10 kr hver måned (for evigt!), hvis du blot husker at tilmelde dig med linket nedenfor.

RABATKODE: Brug link nedenfor

Psst.! 

Synes du det var fedt med en Undo Forsikring rabatkode? Og vil du gerne have flere gode tips og tricks, og flere rabatkoder? Så husk at tjekke rabatkode sektionen ud på dette website. Det kan du gøre lige her!


Mikkel Bendix

Mikkel Bendix

Mikkel er en kommunikations interesseret person, som har erfaring med film/tv, hjemmesider, fotografering og digitale medier. Han studerer Film/TV på NEXT KBH.

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *