Leder du efter en NightPay rabatkode som kan skaffe dig 30 dages gratis medlemskab, så er du det rette sted.

Verden bliver stadig mere digital, og nattelivsbranchen er ingen undtagelse. Fra mobil billetsystemer til kontaktløse betalinger har teknologien transformeret vores oplevelse af nattelivet. En af de nyeste innovationer på dette område er Nightpay, en betalingsplatform designet specifikt til nattelivsbranchen.

Hvad er Nightpay?

Nightpay er en mobil betalingsapp, der tillader brugere at foretage sikre og hurtige transaktioner på deltagende venues. Med Nightpay kan brugerne betale for drikkevarer, dække udgifter og endda give drikkepenge til bartendere uden nogensinde at skulle tage deres pung frem. App’en kan gratis downloades og er tilgængelig på både iOS og Android-enheder. Desuden giver app’en gratis entré til flere venues inden klokken 24.00. Appen tripler også ens penge, så de bliver mere værd.

Hvordan virker det?

Det er nemt at bruge Nightpay. Først skal man downloade app’en og oprette en konto. Derefter kan man tilføje en betalingsmetode såsom et kreditkort eller PayPal-konto. Når dette er sat op, kan brugerne bruge app’en til at foretage betalinger på ethvert deltagende venue.

Fordele for kunder

For kunder tilbyder Nightpay en problemfri og bekvem betalingsoplevelse. Intet rod med kontanter eller ventetid i lange køer for at betale. Med Nightpay kan brugere fokusere på at nyde deres aften uden at bekymre sig om betalinger.

Derudover tilbyder Nightpay brugere rabatter eller belønninger for at bruge Nightpay til at foretage køb. Dette gavner ikke kun kunden, men opmuntrer også dem til at vende tilbage til et sted.

Det fungerer ved at man får et medlemskab i appen. Med denne rabatkode får du 30 dage gratis. Herefter (hvis man ikke afmelder sig) trækker de så 39kr hver måned, men dem får man også lov til at købe drinks for.

Hvis du synes konceptet lyder fedt, så download appen og brug rabatkoden nedenunder ved tilmelding.

Rabatkode: “MikkelN#19”

Husk at brug koden ved tilmelding i appen

Psst.!

Synes du det var fedt med en NightPay rabatkode? Og vil du gerne have flere gode tips og tricks, og flere rabatkoder? Så husk at tjekke rabatkode sektionen ud på dette website. Det kan du gøre lige her!

Kategorier: Rabatkoder

Mikkel Bendix

Mikkel Bendix

Mikkel er en kommunikations interesseret person, som har erfaring med film/tv, hjemmesider, fotografering og digitale medier. Han studerer Film/TV på NEXT KBH.

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *