Nintendo Switch er blevet en favorit blandt fans på grund af dens alsidighed og evnen til at spille på farten. Joy con-controllere, der følger med switchen, passer dog ikke altid bedst til gamere, hvilket fører til søgningen efter de bedste Nintendo Switch joy con-alternativer på Amazon. Her er nogle af de bedste muligheder, der er tilgængelige på Amazon.

1. Hori Split Pad Pro

Først på listen er Hori Split Pad Pro. Den har et større greb, hvilket gør det mere behageligt at bruge, og længere batterilevetid, der holder op til 20 timers uafbrudt spil. Den indeholder også flere knapper, såsom programmerbare knapper på bagsiden, som er fremragende til spil, der kræver hurtig responstid. Ulempen ved Hori Split Pad Pro er, at den ikke understøtter trådløs forbindelse.

2. PowerA Enhanced Wireless Controller

Dernæst er PowerA Enhanced Wireless Controller designet til at gøre din spiloplevelse endnu bedre. Den har et ergonomisk greb, der er behageligt til forlængede spillesessioner og højtydende Bluetooth, der gør det kompatibelt med Nintendo Switch og andre Switch-relaterede enheder som computere og smartphones med dens USB Type-C-interface. Controlleren inkluderer også bevægelseskontroller til spil, der kræver det. Ulempen er, at batterierne ikke er genopladelige, men det kan afhjælpes ved at bruge genopladelige batterier.

3. 8BitDo SN30 Pro Controller

En anden god mulighed på Amazon er 8BitDo SN30 Pro Controller, som har layoutet og designet som en klassisk controller, hvilket gør den ideel til retrospil. Den inkluderer bevægelseskontroller og rumble-vibration og er kompatibel med Nintendo Switch, Windows-pc og endda Android-enheder. Med en 20-timers batterilevetid og tilpasselig knaptilknytning er denne controller perfekt til lange spilsessioner. Den har dog en mindre størrelse end standard Joy-Cons, hvilket gør den mindre behagelig for folk med større hænder.

4. JYS Wireless Controller

JYS Wireless Controller er et andet glimrende alternativ til Nintendo Switch Joy-Con. Det er designet på samme måde som standard joy-con controllere, hvilket gør det nemt at tilpasse sig. Det inkluderer bevægelseskontroller, rumble-vibration og genvejstaster, der gør det nemt at navigere i menuer. Ulempen er, at placeringen af genvejstaster muligvis ikke er optimal for alle brugere, hvilket fører til utilsigtet tryk.

5. Fway Pro Controller

Endelig er Fway Pro Controller en ergonomisk mulighed, der har bevægelseskontrol, vibrationsfeedback og er ideel til lange spilsessioner. Controlleren er genopladelig, og dens batteri holder op til 6 timer på en enkelt opladning. Ulempen er, at det muligvis ikke er kompatibelt med nogle af de switch-spil, der kræver visse funktioner.

Konklusion

Afslutningsvis tilbyder disse Nintendo Switch Joy-Con-alternativer fra Amazon en række fordele for spillere, der ønsker noget andet end de almindelige glædes-ulemper. De har hver deres styrker og svagheder, og derfor er det afgørende at afgøre, hvilken controller der fungerer bedst for den enkelte bruger. Alle de ovenfor nævnte controllere er dog fremragende muligheder for at hjælpe med at tage dit Switch-spil til næste niveau.


Mikkel Bendix

Mikkel Bendix

Mikkel er en kommunikations interesseret person, som har erfaring med film/tv, hjemmesider, fotografering og digitale medier. Han studerer Film/TV på NEXT KBH.

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *